Herberg Sellingen

Voor een voortreffelijk diner

Wij vragen u om ons te melden wanneer u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten.
Van de gerechten die wij serveren hebben wij informatie beschikbaar over de belangrijkste
allergene stoffen die er mogelijk in voorkomen.

Wanneer u a la carte wilt eten met een gezelschap van 8 personen of meer, kunt u uit
maximaal 4 verschillende hoofdgerechten uw keuze maken.

Soep

Mosterdsoep met (of zonder) spekjes €  6,00
Soep van de week €  6,00

Voorgerechten

Rundercarpaccio, geserveerd met salade, balsamicodressing, pijnboompitjes en Old Amsterdam € 10,50
Gebakken gamba’s met een pittige knoflookroomsaus € 9,50
Clafoutis, hartig eiertaartje met groente uit de oven, geserveerd met een uienchutney € 8,50
Bruchetta’s, geserveerd met huisgemaakte chutneys en tappenade € 7,00
Carpaccio van gele biet, geserveerd met rucola, geroosterde sesamzaadjes, bitterballen van geitenkaas en een dressing op basis van sesamolie € 9,50
Salade Caprèse, verse buffelmozzarella, pruimtomaten, afgemaakt met basilicumolie en verse basilicum € 9,50
Grove paté, geserveerd met in port gemarineerde bolletjes meloen € 10,50

Hoofdgerechten

Boeuff Bourguignon, stoofpotje van rundvlees, geserveerd met een frisse stamppot van de chef € 21,00
Lamsfilet met een tijmjus € 27,50
Varkenshaasmedaillons met een romige saus van kastanje- champignons € 20,50
Kogelbiefstuk van het Black Angus rund met 3 gebakken gamba’s en een bisque van kreeft € 27,50
Kalkoentournedos met een saus van blauwe bes € 21,50
Schnitzel met een pittige huisgemaakte stroganoffsaus € 19,50
Eendenborstfilet met een kruidige sinaasappelsaus € 22,50
Kalfsoester met een zachte groene mosterdsaus € 24,50
Voor de visliefhebbers hebben wij op het krijtbordje wisselende visgerechten, afhankelijk van het aanbod op de visafslag
We hebben wisselende vegetarische gerechten van de chef € 20,50
Huisgemaakte kaasfondue, geserveerd met rauwkost en stokbrood € 20,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Vlaamse friet,
een groentegarnituur en een salade

Nagerechten, ijscoupes en coffees

Meringue met een compote van rood fruit en een bolletje bosvruchten yoghurt ijs en een toef slagroom € 8,50
Een warme chocoladetaartje van pure chocolade, met een bol mango sorbet-ijs, frambozensaus en slagroom € 8,75
Griekse Yoghurt met gekaramelliseerde noten en honing € 6,00
Hazelnotenparfait, samen met een bol walnotenijs, een crunch van amaretti, witte chocoladesaus en slagroom € 6,50
Coupe Mango Framboos: Mango en Frambozen sorbetijs, mangocompote, frambozensaus en slagroom € 7,50
Coupe noten karamel; walnotenijs, karamelijs, gekaramelliseerde noten, met karamelsaus en slagroom € 8,50
Dame blanche; 3 bolletjes vanille-roomijs met slagroom en warme chocoladesaus € 6,00
Coupe vanille-advocaat-choco: 3 bolletjes vanille roomijs, slagroom, advocaat en choco krullen € 6,00
Kinderijsje; een bolletje vanille-ijs en aardbeienijs met slagroom en een leuke versiering € 3,75
Irish Coffee, met Ierse Whiskey € 6,00
French Coffee, met Grand Marnier  € 6,00
Jamaican Coffee, met Tia Maria € 6,00
Dokkummer kofje, met Berenburg  € 6,00
Mexican Coffee, met Kahlua € 6,00