Herberg Sellingen

Voor een voortreffelijk diner

Wij vragen u om ons te melden wanneer u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten.
Van de gerechten die wij serveren hebben wij informatie beschikbaar over de belangrijkste
allergene stoffen die er mogelijk in voorkomen.

Wanneer u a la carte wilt eten met een gezelschap van 8 personen of meer, kunt u uit
maximaal 4 verschillende hoofdgerechten uw keuze maken.

Soep

Mosterdsoep met (of zonder) spekjes €  6,00
Soep van de week €  6,00

Voorgerechten

Rundercarpaccio, geserveerd met rucola, balsamicodressing, pijnboompitjes en Old Amsterdam € 10,50
Gebakken gamba’s met een pittige knoflookroomsaus € 10,50
Gekonfijt fazantenboutje,geserveerd met een puree van knolselderij en een jus met rode port € 10,25
Broodpasteitje met een zachte ragout van konijnenbout € 11,50
Plankje met bruchetta, pancetta en serranoham, een chutney van gedroogde tomaatjes en vijgen en een chutney van gekaramelliseerde zilveruitjes en rozijnen € 10,50
Reuze champignonkop uit de oven, gevuld met zachte geitenkaas, gedroogde tomaatjes en huisgemaakte basilicumpasta € 9,50
Met knoflook gebakken paddenstoelenmelange, geserveerd met een maiscrostini       € 9,50
Herfstsalade met brie, vijgen,tomaatjes en noten,geserveerd met krullen vijgenbrood en een honingvinaigrette € 9,25

Hoofdgerechten

Zachte hertenbiefstuk met een bitterzoete cranberry compote € 26,00
Gekonfijte eendenboutjes met een pittige sinaasappelsaus en cous cous € 22,50
Varkenshaasmedaillons omwikkeld met buikspek, geserveerd met een zachte mosterdsaus € 19,50
Kogelbiefstuk van het Black Angus rund, geserveerd met een zachte saus van blauwe kaas € 22,75
Wildstoof, stoof van hert, haas en zwijn, gestoofd in bockbier met peperkoek, paddestoelen en cranberry’s € 21,50
Varkensschnitzel geserveerd met een gebakken paddenstoelenmelange € 19,50
Sucadesteak met een rode portsaus met gekaramelliseerde rode ui € 21,50
Voor de visliefhebbers hebben wij op het krijtbordje wisselende visgerechten, afhankelijk van het aanbod op de visafslag
Vegetarisch gerecht van de chef, wisselend per maand € 20,50
Huisgemaakte kaasfondue, geserveerd met rauwkost en stokbrood € 20,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Vlaamse friet,
een groentegarnituur en een salade

 

Nagerechten, ijscoupes en coffees of koffie

Speculaasparfait met een warm stoofpeertje, een stoofpeertjessiroop en slagroom € 7,50
Een warme chocoladetaartje van pure chocolade met zachte kern,  met een bol mango sorbetijs, frambozensaus en slagroom € 8,25
Griekse Yoghurt met gekaramelliseerde noten en honing € 5,50
Luikse wafel met warme kersen, een bol vanille ijs en slagroom € 6,50
Warm appeltaartje met een bolletje kaneelijs, vanillesaus en slagroom (bereidingstijd is 15 minuten) € 7,50
Monsieur brun; 3 bolletje donker chocolade-roomijs met slagroom en warme vanillesaus € 6,50
Coupe noten karamel; walnotenijs, karamelijs, gekaramelliseerde noten, met karamelsaus en slagroom € 8,50
Dame blanche; 3 bolletjes vanille-roomijs met slagroom en warme chocoladesaus € 5,50
Kinderijsje; een bolletje vanille-ijs en aardbeienijs met slagroom en een leuke versiering € 3,50
Irish Coffee, met Ierse Whiskey € 5,50
French Coffee, met Grand Marnier  € 5,50
Jamaican Coffee, met Tia Maria € 5,50
Dokkummer kofje, met Berenburg  € 5,50
Mexican Coffee, met Kahlua € 5,50