Herberg Sellingen

Voor een voortreffelijk diner

Wij vragen u om ons te melden wanneer u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten.
Van de gerechten die wij serveren hebben wij informatie beschikbaar over de belangrijkste
allergene stoffen die er mogelijk in voorkomen.

Wanneer u a la carte wilt eten met een gezelschap van 8 personen of meer, kunt u uit
maximaal 4 verschillende hoofdgerechten uw keuze maken.

Soep

Mosterdsoep met (of zonder) spekjes €  6,00
Soep van de week €  6,00

Voorgerechten

Rundercarpaccio, geserveerd met rucola, balsamicodressing, pijnboompitjes en Old Amsterdam € 11,50
Gebakken gamba’s met een pittige knoflookroomsaus € 10,50
Bordje Neptunus, een zalmtartaartje en een viskroketje, geserveerd met huisgemaakte citroenmayonaise € 12,50
Quesadilla’s, mini wraps met een vulling van ui, zongedroogde tomaat en spinazie, gegratineerd met cheddar kaas € 9,50
Surf en Turf, dun gesneden kalfsrosbief, geserveerd met rucola, kappertjes en een tonijnmayonaise € 10,50
Portobello, gevuld met groente, gegratineerd met Taleggio kaas, afgemaakt met een pittige tomatendressing € 9,50
Voorjaarssalade  met ingelegde gele biet, geitenkaas,bleekselderij, pecannoten, sinaasappelpartjes en een huisgemaakte chutney van sinaasappel en mango € 9,50

Hoofdgerechten

Stoofpotje van zacht kalfsvlees met bosui, bleekselderij en citroen € 21,50
Lamsfilet met een tijm jus € 27,50
Varkenshaasmedaillons geserveerd met een jus waarin gedroogde abrikozen € 20,50
Kalkoenfilet met pesto, tomaat en mozzarella € 20,50
Kogelbiefstuk van het Black Angus rund met een pepersaus of een blauwe kaassaus € 26,00
Pittige gekruid maar toch zachte kippendijen met een sesam- sojasaus € 18,50
Schnitzel met een huisgemaakte jagersaus € 19,50
Voor de visliefhebbers hebben wij op het krijtbordje wisselende visgerechten, afhankelijk van het aanbod op de visafslag
We hebben wisselende vegetarische gerechten van de chef
Huisgemaakte kaasfondue, geserveerd met rauwkost en stokbrood € 20,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Vlaamse friet,
warme  groente en een salade

Nagerechten, ijscoupes en coffees

Warme crumble met bosvruchtencompote, een bol witte chocolade-ijs en slagroom € 9,50
Mangoparfait met een warme chocolade brownie, frambozensaus en slagroom € 9,00
Een warme chocoladetaartje van pure chocolade, met een bol vanille- ijs, mango-passievruchtensaus en slagroom € 8,75
Griekse Yoghurt met gekaramelliseerde noten en honing € 6,00
Flensjes met warme kersen, een bol vanille-ijs en slagroom € 7,50
Coupe noten karamel; walnotenijs, karamelijs, gekaramelliseerde noten, met karamelsaus en slagroom € 8,50
Dame blanche; 3 bolletjes vanille-roomijs met slagroom en warme chocoladesaus € 6,00
Coupe advocaat; 3 bolletjes vanille roomijs, slagroom, advocaat en chocolade krullen € 6,00
Kinderijsje; een bolletje vanille-ijs en aardbeienijs met slagroom en een leuke versiering € 3,75
Irish Coffee, met Ierse Whiskey € 6,00
French Coffee, met Grand Marnier  € 6,00
Jamaican Coffee, met Tia Maria € 6,00
Dokkummer kofje, met Berenburg  € 6,00
Mexican Coffee, met Kahlua € 6,00