Herberg Sellingen
Voor een voortreffelijk diner
Wij vragen u om ons te melden wanneer u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten.
Van de gerechten die wij serveren hebben wij informatie beschikbaar over de belangrijkste
allergene stoffen die er mogelijk in voorkomen.
Wanneer u a la carte wilt eten met een gezelschap van 6 personen of meer, kunt u uit
maximaal 4 verschillende hoofdgerechten uw keuze maken.
Soep
|
Mosterdsoep met (of zonder) spekjes |
€ 7,50 |
|
Soep van de week |
€ 7,50 |
Voorgerechten
|
Rundercarpaccio, geserveerd met rucola, balsamicodressing, pijnboompitjes en Old Amsterdam |
€ 12,50 |
|
Herfstsalade met blauwe kaas, vijgen, pecannoten, bleekselderij, vijgen-amandelbroodkrullen met een honingvinaigrette |
€ 12,50 |
|
Gebakken gamba’s met een pittige knoflookroomsaus |
€ 13,50 |
|
Gerookte hertenham geserveerd met gedroogde cranberries, pistachenootjes, salade en frambozendressing |
€ 13,50 |
|
Gekonfijt fazantenboutje op een knolselderijstamppotje en een jus met gedroogde abrikoosjes |
€ 12,50 |
|
Met knoflook gebakken paddenstoelenmelange, geserveerd met rustiek bruin stokbrood |
€ 9,50 |
|
Zachte konijnenragout, geserveerd in een waldkorn bolletje |
€ 12,50 |
|
Plank vooraf, met 2 winterse chutneys, cranberrycompote, pate, panchetta, samen met bruchetta en stokbrood |
€ 13,50 |
Hoofdgerechten
|
Zachte hertenbiefstuk met een zoete jus van vijgen en port |
€ 26,00 |
|
Eendenborst filet met een krachtige pruimen-port saus |
€ 23,50 |
|
Kogelbiefstuk van het Black Angus rund geserveerd met een volle rode-wijnsaus |
€ 27,00 |
|
wildstoof van hert, haas en zwijn, geserveerd met een stamppotje |
€ 25,00 |
|
Varkenshaas met een blauwe kaassaus |
€ 23,50 |
|
Kipfilet, kruidig gepaneerd, geserveerd met een kruidenroomsaus |
€ 21,50 |
|
Varkensschnitzel met een romige paddenstoelensaus |
€ 21,50 |
|
Kabeljauw uit de oven met tomaat, bleekselderij, bosui, kruidenboter en gegratineerd met kaas |
€ 25,00 |
|
Vegetarische gerechten staan op het krijtbordje. Is het niet je keus, vraag dan naar de alternatieven |
|
|
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Vlaamse friet,
warme groente en een salade |
|
Nagerechten, ijscoupes en coffees
|
Warme apfelstrudel, met een bolletje kaneelijs, slagroom en vanillesaus (bereidingstijd ca.15 min.) |
€ 9,50 |
|
Griesmeel met een abrikozen mousse en slagroom |
€ 7,00 |
|
Een warme chocoladetaartje van pure chocolade, met een bol vanille- ijs, mango-passievruchtensaus en slagroom |
€ 8,75 |
|
Griekse Yoghurt met gekaramelliseerde noten en honing |
€ 7,00 |
|
Espresso-sinaasappel ijsje, espresso ijs en sinaasappelsorbet ijs met een jelly van sinaasappel, koekjes crumble, mokkasaus en slagroom |
€ 8,50 |
|
Coupe noten karamel; walnotenijs, karamelijs, gekaramelliseerde noten, met karamelsaus en slagroom |
€ 8,75 |
|
Dame blanche; 3 bolletjes vanille-roomijs met slagroom en warme chocoladesaus |
€ 7,00 |
|
Coupe advocaat; 3 bolletjes vanille roomijs, slagroom, advocaat en chocolade krullen |
€ 7,00 |
|
|
|
|
Kinderijsje; een bolletje vanille-ijs en aardbeienijs met slagroom en een leuke versiering |
€ 4,25 |
|
|
|
|
Irish Coffee, met Ierse Whiskey |
€ 7,50 |
|
French Coffee, met Grand Marnier |
€ 7,50 |
|
Jamaican Coffee, met Tia Maria |
€ 7,50 |
|
Dokkummer kofje, met Berenburg |
€ 7,50 |
|
Mexican Coffee, met Kahlua |
€ 7,50 |