Herberg Sellingen
Voor een voortreffelijk diner
Wij vragen u om ons te melden wanneer u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten.
Van de gerechten die wij serveren hebben wij informatie beschikbaar over de belangrijkste
allergene stoffen die er mogelijk in voorkomen.
Wanneer u a la carte wilt eten met een gezelschap van 6 personen of meer, kunt u uit
maximaal 4 verschillende hoofdgerechten uw keuze maken.
Soep
|
Mosterdsoep met (of zonder) spekjes |
€ 7,00 |
|
Soep van de week |
€ 7,00 |
Voorgerechten
|
Rundercarpaccio, geserveerd met rucola, balsamicodressing, pijnboompitjes en Old Amsterdam |
€ 11,50 |
|
Quinoa salade met verschillende slasoorten, quinoa, gerookte rode biet, geitenkaas, pecannoten en appelpartjes |
€ 10,50 |
|
Gebakken gamba’s met een pittige knoflookroomsaus |
€ 12,50 |
|
Asperge salade, met asperges en gerookte zalm |
€ 15,00 |
|
Gerookte eendenborst filet, dun gesneden, met partjes sinaasappel, nootjes en frambozendressing |
€ 11,75 |
|
Rivierkreeftjes cocktail, geserveerd op salade samen met een cointreau mayonaise |
€ 13,50 |
|
Pappadum, met dun gesneden verse tonijn, pittige cress, geroosterde sesamzaadjes en sojamayonaise |
€ 12,50 |
|
Plank vooraf, bruchetta en stokbrood, chutney, olijven, kruidenboter tapenade en taleggio (Italiaanse romige kaas) |
€ 12,00 |
Hoofdgerechten
|
Klassiek bereide asperges, met (of zonder) ham, ei en geklaarde boter |
€ 25,00 |
|
Asperges met een hollandaisesaus en gebakken zalmfilet |
€ 35,00 |
|
Kogelbiefstuk van het Black Angus rund met een krachtige portsaus en een bitterbal van draadjesvlees |
€ 27,00 |
|
Mixed grill, rund, varken, kip met warme knoflooksaus |
€ 23,50 |
|
Varkenshaas, geserveerd met een blauwe kaassaus en crumble van pancetta |
€ 20,50 |
|
Lamsgehakt, mediterraan gekruid met couscous, rozijntjes en vijgen, met een frisse yoghurt mint saus |
€ 22,50 |
|
Pittige gekruide kippendijen met een ketjaproomsaus |
€ 20,50 |
|
Varkensschnitzel met een romige champignonsaus |
€ 19,50 |
|
Visgerechten staan op het krijtbordje en zijn afhankelijk van wat er op de afslag voorhanden is |
|
|
Vegetarische gerechten staan op het krijtbordje. Is het niet je keus, vraag dan naar de alternatieven |
|
|
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Vlaamse friet,
warme groente en een salade |
|
Nagerechten, ijscoupes en coffees
|
Warme apfelstrudel, met een bolletje kaneelijs, slagroom en vanillesaus (bereidingstijd ca.15 min.) |
€ 9,50 |
|
Toffe peer, Bastogne crumble, romige perenmascarpone, afgedekt met perengelei en pistachenootjes |
€ 9,50 |
|
Een warme chocoladetaartje van pure chocolade, met een bol vanille- ijs, mango-passievruchtensaus en slagroom |
€ 8,75 |
|
Griekse Yoghurt met gekaramelliseerde noten en honing |
€ 7,00 |
|
Kopje Cappuccino, cappuccino ijs, mokka-saus, slagroom en een kleintje koffielikeur |
€ 8,50 |
|
Coupe noten karamel; walnotenijs, karamelijs, gekaramelliseerde noten, met karamelsaus en slagroom |
€ 8,75 |
|
Dame blanche; 3 bolletjes vanille-roomijs met slagroom en warme chocoladesaus |
€ 7,00 |
|
Coupe advocaat; 3 bolletjes vanille roomijs, slagroom, advocaat en chocolade krullen |
€ 7,00 |
|
|
|
|
Kinderijsje; een bolletje vanille-ijs en aardbeienijs met slagroom en een leuke versiering |
€ 4,25 |
|
|
|
|
Irish Coffee, met Ierse Whiskey |
€ 7,50 |
|
French Coffee, met Grand Marnier |
€ 7,50 |
|
Jamaican Coffee, met Tia Maria |
€ 7,50 |
|
Dokkummer kofje, met Berenburg |
€ 7,50 |
|
Mexican Coffee, met Kahlua |
€ 7,50 |