Herberg Sellingen
Voor een voortreffelijk diner
Wij vragen u om ons te melden wanneer u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten.
Van de gerechten die wij serveren hebben wij informatie beschikbaar over de belangrijkste
allergene stoffen die er mogelijk in voorkomen.
Wanneer u a la carte wilt eten met een gezelschap van 6 personen of meer, kunt u uit
maximaal 4 verschillende hoofdgerechten uw keuze maken.
Soep
|
Mosterdsoep met (of zonder) spekjes |
€ 7,50 |
|
Soep van de week |
€ 7,50 |
Voorgerechten
|
Rundercarpaccio, geserveerd met salade, balsamicodressing, pijnboompitjes en Old Amsterdam |
€ 13,50 |
|
Zomersalade, met verschillende slasoorten, mais, rode paprika, mango, zwakteboontjes, krokante tuinbonen, rucola en een gember-noten dressing |
€ 12,50 |
|
Gebakken gamba’s met een pittige knoflookroomsaus |
€ 12,50 |
|
Coquilles Saint Jacques, 3 coquilles geserveerd met een romige visragout, licht gegratineerd met kaas |
€ 15,00 |
|
Rivierkreeftjeskroketjes, 3 kroketjes geserveerd met partjes grapefruit en een cointreau mayonaise |
€ 12,00 |
|
Caprese anders, nu een keer uit de oven, met zongerijpte tomaat, mozzarella, basilicumpesto en olijfolie |
€ 11,50 |
|
Blini’s, warm, met geitenkaas en honing |
€ 13,50 |
|
Plank vooraf, met bruchetta en stokbrood, taleggio, brie, olijven, kruidenboter en chutney |
€ 12,00 |
Hoofdgerechten
|
|
|
|
Kalkoenfilet, uit de oven met mozzarella, pesto en tomaat |
€ 23,00 |
|
Kogelbiefstuk van het Black Angus rund geserveerd met een rode wijnjus |
€ 27,50 |
|
Runder sucade steak, gebakken en geserveerd met pepersaus |
€ 25,50 |
|
Varkenshaas met een blauwe kaassaus en een krokantje van pancetta |
€ 23,50 |
|
Kipfilet, kruidig gepaneerd, geserveerd met een kruidenroom-saus |
€ 22,00 |
|
Varkensschnitzel met een romige champignon-saus |
€ 22,00 |
|
Kalfsentrecote met een zachte mosterdsaus |
€ 26,00 |
|
Vegetarische- en vis-gerechten staan op het krijtbordje. Is het niet je keus, vraag dan naar de alternatieven |
|
|
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Vlaamse friet,
warme groente en een salade |
|
Nagerechten, ijscoupes en coffees
|
Triffle, bastogne crumble, rood fruit, Zwitserse room en slagroom |
€ 9,00 |
|
Vraag naar het regelmatig wisselende ‘Dessert van de Chef’ |
|
|
Een warme chocoladetaartje van pure chocolade, met een bol vanille- ijs, mango-passievruchtensaus en slagroom |
€ 8,75 |
|
Griekse Yoghurt met walnoten en honing |
€ 7,00 |
|
Stroopwafeltje, stroopwafelijs, stroopwafeltje, slagroom, kleintje stroopwafellikeur |
€ 10,50 |
|
Coupe noten karamel; walnotenijs, karamelijs, gekaramelliseerde noten, met karamelsaus en slagroom |
€ 9,50 |
|
Dame blanche; 3 bolletjes vanille-roomijs met slagroom en warme chocoladesaus |
€ 7,50 |
|
Coupe advocaat; 3 bolletjes vanille roomijs, slagroom, advocaat en chocolade krullen |
€ 7,50 |
|
|
|
|
Kinderijsje; een bolletje vanille-ijs en aardbeienijs met slagroom en een leuke versiering |
€ 4,25 |
|
|
|
|
Irish Coffee, met Ierse Whiskey |
€ 8,50 |
|
French Coffee, met Grand Marnier |
€ 8,50 |
|
Jamaican Coffee, met Tia Maria |
€ 8,50 |
|
Dokkummer kofje, met Berenburg |
€ 8,50 |
|
Mexican Coffee, met Kahlua |
€ 8,50 |