Herberg Sellingen
Voor een voortreffelijk diner
Wij vragen u om ons te melden wanneer u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten.
Van de gerechten die wij serveren hebben wij informatie beschikbaar over de belangrijkste
allergene stoffen die er mogelijk in voorkomen.
Wanneer u a la carte wilt eten met een gezelschap van 6 personen of meer, kunt u uit
maximaal 4 verschillende hoofdgerechten uw keuze maken.
Soep
|
Mosterdsoep met (of zonder) spekjes |
€ 7,75 |
|
Soep van de week |
€ 7,75 |
Voorgerechten
|
Rundercarpaccio, geserveerd met rucola, balsamicodressing, pijnboompitjes en oude kaas |
€ 13,50 |
|
Herfstsalade, met blauwe kaas, vijgen, walnoten, bleekselderij, vijgen-amnndelbroodkrullen, met een honing-mosterd dressing |
€ 13,50 |
|
Gebakken gamba’s met een pittige knoflookroomsaus |
€ 13,50 |
|
|
|
|
Rivierkreeftjeskroketjes, 3 kroketjes geserveerd met partjes grapefruit en een cointreau mayonaise |
€ 13,50 |
|
Zachte kalfsragout, geserveerd in een waldcornbolletje |
€ 13,50 |
|
Blini’s, warm, met geitenkaas en honing |
€ 12,50 |
|
Plank vooraf, met bruchetta en stokbrood, taleggio, olijven, kruidenboter, chutney en ham/kaas bitterbal |
€ 12,50 |
Hoofdgerechten
|
Hertenbiefstuk met een krachtige jus waarin pruimen en port |
€ 27,50 |
|
Kippendijen met een pittige sesam-ketjap saus |
€ 22,00 |
|
Kogelbiefstuk van het Black Angus rund geserveerd met pepersaus |
€ 27,50 |
|
Wildstoof, hert, haas en zwijn, gestoofd met rode wijn, spek, ui, champignons, peperkoek en cranberries geserveerd met een stamppotje |
€ 24,50 |
|
Varkenshaas met champignon roomsaus of pepersaus |
€ 23,50 |
|
Eendenborst filet met een kruidige sinaasappelsaus |
€ 23,50 |
|
Schnitzel met champignon roomsaus of pepersaus |
€ 23,00 |
|
Kalkoenfilet met een jus met blauwe bes en chocolade |
€ 20,50 |
|
Vegetarische- en vis-gerechten staan op het krijtbordje. Is het niet je keus, vraag dan naar de alternatieven |
|
|
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Vlaamse friet,
warme groente en een salade |
|
Nagerechten, ijscoupes en coffees
|
Triffle, bastogne crumble, rood fruit, romige topping en slagroom |
€ 9,50 |
|
Vraag naar het regelmatig wisselende ‘Dessert van de Chef’ |
|
|
Een warme chocoladetaartje van pure chocolade, met een bol vanille- ijs, mango-passievruchtensaus en slagroom |
€ 9,50 |
|
Griekse Yoghurt met walnoten en honing |
€ 7,50 |
|
Warme Appelstrudel met vanille saus, een bolkaneelijs en slagroom (Bereidingstijd ca. 10minuten) |
€ 10,50 |
|
Coupe noten karamel; walnotenijs, karamelijs, gekaramelliseerde noten, met karamelsaus en slagroom |
€ 9,50 |
|
Dame blanche; 3 bolletjes vanille-roomijs met slagroom en warme chocoladesaus |
€ 8,50 |
|
Coupe advocaat; 3 bolletjes vanille roomijs, slagroom, advocaat en chocolade krullen |
€ 8,50 |
|
Kopje Cappuccino, cappuccino ijs, bastogne crumble, koffiesaus, slagroom en een cafe-noir koekje |
€ 9,50 |
|
Kinderijsje; een bolletje vanille-ijs en aardbeienijs met slagroom en een leuke versiering |
€ 4,25 |
|
|
|
|
Irish Coffee, met Ierse Whiskey |
€ 8,50 |
|
French Coffee, met Grand Marnier |
€ 8,50 |
|
Jamaican Coffee, met Tia Maria |
€ 8,50 |
|
Dokkummer kofje, met Berenburg |
€ 8,50 |
|
Mexican Coffee, met Kahlua |
€ 8,50 |