Herberg Sellingen

Voor een voortreffelijk diner

Wij vragen u om ons te melden wanneer u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten.
Van de gerechten die wij serveren hebben wij informatie beschikbaar over de belangrijkste
allergene stoffen die er mogelijk in voorkomen.

Wanneer u a la carte wilt eten met een gezelschap van 6 personen of meer, kunt u uit
maximaal 4 verschillende hoofdgerechten uw keuze maken.

Soep

Mosterdsoep met (of zonder) spekjes €  6,00
Soep van de week €  6,00

Voorgerechten

Rundercarpaccio, geserveerd met rucola, balsamicodressing, pijnboompitjes en Old Amsterdam € 11,50
Spinazie omelet met gerookte zalm € 10,50
Gebakken gamba’s met een pittige knoflookroomsaus € 10,50
Krabgratin, krabvlees overdekt met een bechamelsaus waarin stukjes kabeljauw, met pittige kaas gegratineerd € 12,50
Quesadilla’s, mini wraps met een vulling van ui, zongedroogde tomaat en pittige chiliboontjes, paprika en mascarpone, geserveerd met een tomatensausje € 9,50
Vega miniquiche; met diverse groenten, ei, room, gegratineerd met pittige kaas € 9,50
Salade Caprese, trostomaat, buffermozzarella, basilicum, met een basilicum dressing € 10,00
Zomersalade  met verschillende slasoorten, ingelegde gele biet, geitenkaas,bleekselderij, pecannoten, sinaasappelpartjes en een huisgemaakte chutney van sinaasappel en mango € 9,50

Hoofdgerechten

Boeuf Bourguignon; runder stoofpotje met ui,spek,peen,champignons en rode wijn, geserveerd met witte rijst € 21,50
Kogel biefstuk van het Black Angus rund met pepersaus € 26,00
Eendenborst filet met een jus waarin gedroogde abrikoosjes € 22,50
Varkenshaasmedaillons  met een jus met calvados en  gedroogde appeltjes € 20,50
Saltimbocca; kalfsfilet met salie, Serranoham en een kruidige roomsaus € 20,50
Surf & turf; zachte kogelbiefstuk van het Black Angus rund met            3 gamba’s en een kreeften bisque € 29,00
Pittige gekruid maar toch zachte kippendijen met een sesam- ketjapsaus € 19,50
Schnitzel met een romige champignonsaus € 19,50
Visgerechten staan op het krijtbordje en is afhankelijk van wat er op de afslag voorhanden is
Vegetarische gerechten staan op het krijtbordje. Is het niet je keus, vraag dan naar de alternatieven
Huisgemaakte kaasfondue, geserveerd met rauwkost en stokbrood € 23,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Vlaamse friet,
warme  groente en een salade

Nagerechten, ijscoupes en coffees

Warme crumble met bosvruchtencompote, een bol witte chocolade-ijs en slagroom € 9,50
Mangoparfait met  chocolade brownies, frambozensaus en slagroom € 9,00
Een warme chocoladetaartje van pure chocolade, met een bol vanille- ijs, mango-passievruchtensaus en slagroom € 8,75
Griekse Yoghurt met gekaramelliseerde noten en honing € 6,50
Flensjes met warme kersen, een bol vanille-ijs en slagroom € 7,50
Coupe noten karamel; walnotenijs, karamelijs, gekaramelliseerde noten, met karamelsaus en slagroom € 8,50
Dame blanche; 3 bolletjes vanille-roomijs met slagroom en warme chocoladesaus € 6,00
Coupe advocaat; 3 bolletjes vanille roomijs, slagroom, advocaat en chocolade krullen € 6,00
 
Kinderijsje; een bolletje vanille-ijs en aardbeienijs met slagroom en een leuke versiering € 3,75
Irish Coffee, met Ierse Whiskey € 6,00
French Coffee, met Grand Marnier  € 6,00
Jamaican Coffee, met Tia Maria € 6,00
Dokkummer kofje, met Berenburg  € 6,00
Mexican Coffee, met Kahlua € 6,00