Herberg Sellingen

Voor een voortreffelijk diner

Wij vragen u om ons te melden wanneer u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten.
Van de gerechten die wij serveren hebben wij informatie beschikbaar over de belangrijkste
allergene stoffen die er mogelijk in voorkomen.

Wanneer u a la carte wilt eten met een gezelschap van 8 personen of meer, kunt u uit
maximaal 4 verschillende hoofdgerechten uw keuze maken.

Soep

Mosterdsoep met (of zonder) spekjes €  6,00
Soep van de week €  6,00

Voorgerechten

Rundercarpaccio, geserveerd met rucola, balsamicodressing, pijnboompitjes en Old Amsterdam € 10,50
Gebakken gamba’s met een pittige knoflookroomsaus € 10,50
Clafoutis, hartig eiertaartje met groente en kaas uit de oven, geserveerd met een uienchutney € 8,50
Hertenham, geserveerd met een mix van geitenkaas en cranberry € 11,50
Hertencarpaccio met gedroogde cranberries, pistache nootjes, rucola- cress en een truffelmayonaise € 12,50
Roomzachte ragout van konijnenbout geserveerd een meergranen- broodje € 11,50
Met knoflook gebakken paddestoelen-melange, geserveerd met een hoed van bladerdeeg € 9,50
Herfstsalade  met blauwe kaas,vijgen en pecannoten, geserveerd met huisgemaakte perenchutney en een notendressing € 9,25

Hoofdgerechten

Wildstoof, gestoofd met bockbier, peperkoek, paddestoelen en cranberry’s, geserveerd met een stamppotje € 21,50
Zachte hertenbiefstuk met een cranberry-rode port saus € 26,00
Gekonfijte eendenbout, geserveerd met een stukje gemarineerd buikspek, en een krachtige jus met port en vijgen € 23,50
Gestoofde hazenbout bereid in een wildjus met rode wijn, geserveerd met een stampotje € 23,50
Kogelbiefstuk van het Black Angus rund met een rode wijn saus € 26,00
Pittige gekruid maar toch zachte kippendijen met een sesam- ketjapsaus € 19,50
Schnitzel of
Varkenshaas medaillons
met een paddenstoelenroomsaus
€ 19,50
€ 20,50
Voor de visliefhebbers hebben wij op het krijtbordje wisselende visgerechten, afhankelijk van het aanbod op de visafslag
We hebben wisselende vegetarische gerechten van de chef € 20,50
Huisgemaakte kaasfondue, geserveerd met rauwkost en stokbrood € 20,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Vlaamse friet,
een groentegarnituur en een salade

Nagerechten, ijscoupes en coffees

Warm appeltaartje met kruidig stoofpeertjesijs en slagroom € 7,50
Griesmeelpudding met een saus van abrikozen en sinaasappel, ook met slagroom € 6,75
Een warme chocoladetaartje van pure chocolade, met een bol vanille- ijs, zwarte bessensaus en slagroom € 8,25
Griekse Yoghurt met gekaramelliseerde noten en honing € 5,75
Luikse wafel met warme kersen, een bol vanille-ijs en slagroom € 6,50
Coupe noten karamel; walnotenijs, karamelijs, gekaramelliseerde noten, met karamelsaus en slagroom € 8,50
Dame blanche; 3 bolletjes vanille-roomijs met slagroom en warme chocoladesaus € 6,00
Vanille-advocaatje: 3 bolletjes vanille roomijs, slagroom, advocaat en choco krullen € 6,00
Kinderijsje; een bolletje vanille-ijs en aardbeienijs met slagroom en een leuke versiering € 3,75
Irish Coffee, met Ierse Whiskey € 6,00
French Coffee, met Grand Marnier  € 6,00
Jamaican Coffee, met Tia Maria € 6,00
Dokkummer kofje, met Berenburg  € 6,00
Mexican Coffee, met Kahlua € 6,00