Herberg Sellingen

Voor een voortreffelijk diner

Wij vragen u om ons te melden wanneer u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten.
Van de gerechten die wij serveren hebben wij informatie beschikbaar over de belangrijkste
allergene stoffen die er mogelijk in voorkomen.

Wanneer u a la carte wilt eten met een gezelschap van 6 personen of meer, kunt u uit
maximaal 4 verschillende hoofdgerechten uw keuze maken.

Soep

Mosterdsoep met (of zonder) spekjes €  7,50
Soep van de week €  7,50

Voorgerechten

Rundercarpaccio, geserveerd met salade, balsamicodressing, pijnboompitjes en Old Amsterdam € 13,50
Zomersalade, met verschillende slasoorten, mais, rode paprika, mango, zwakteboontjes, krokante tuinbonen, rucola en een       gember-noten dressing € 12,50
Gebakken gamba’s met een pittige knoflookroomsaus € 12,50
Coquilles Saint Jacques, 3 coquilles geserveerd met een romige visragout, licht gegratineerd met kaas € 15,00
Rivierkreeftjeskroketjes, 3 kroketjes geserveerd met partjes grapefruit en een cointreau mayonaise € 12,00
Caprese anders, nu een keer uit de oven, met zongerijpte tomaat, mozzarella, basilicumpesto en olijfolie €  11,50
Blini’s, warm, met geitenkaas en honing € 13,50
Plank vooraf, met bruchetta en stokbrood, taleggio, brie, olijven, kruidenboter en chutney € 12,00

Hoofdgerechten

Kalkoenfilet, uit de oven met mozzarella, pesto en tomaat € 23,00
Kogelbiefstuk van het Black Angus rund geserveerd met een rode wijnjus € 27,50
Runder sucade steak, gebakken en geserveerd met pepersaus € 25,50
Varkenshaas  met een blauwe kaassaus en een krokantje van pancetta € 23,50
Kipfilet, kruidig gepaneerd, geserveerd met een kruidenroom-saus € 22,00
Varkensschnitzel met een romige champignon-saus € 22,00
Kalfsentrecote met een zachte mosterdsaus € 26,00
Vegetarische- en vis-gerechten staan op het krijtbordje. Is het niet je keus, vraag dan naar de alternatieven
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Vlaamse friet,
warme  groente en een salade

Nagerechten, ijscoupes en coffees

Triffle, bastogne crumble, rood fruit, Zwitserse room en slagroom € 9,00
Vraag naar het regelmatig wisselende ‘Dessert van de Chef’
Een warme chocoladetaartje van pure chocolade, met een bol vanille- ijs, mango-passievruchtensaus en slagroom € 8,75
Griekse Yoghurt met walnoten en honing € 7,00
Stroopwafeltje, stroopwafelijs, stroopwafeltje, slagroom, kleintje stroopwafellikeur € 10,50
Coupe noten karamel; walnotenijs, karamelijs, gekaramelliseerde noten, met karamelsaus en slagroom € 9,50
Dame blanche; 3 bolletjes vanille-roomijs met slagroom en warme chocoladesaus € 7,50
Coupe advocaat; 3 bolletjes vanille roomijs, slagroom, advocaat en chocolade krullen € 7,50
Kinderijsje; een bolletje vanille-ijs en aardbeienijs met slagroom en een leuke versiering € 4,25
Irish Coffee, met Ierse Whiskey € 8,50
French Coffee, met Grand Marnier  € 8,50
Jamaican Coffee, met Tia Maria € 8,50
Dokkummer kofje, met Berenburg  € 8,50
Mexican Coffee, met Kahlua € 8,50