Herberg Sellingen

Voor een voortreffelijk diner

Wij vragen u om ons te melden wanneer u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten.
Van de gerechten die wij serveren hebben wij informatie beschikbaar over de belangrijkste
allergene stoffen die er mogelijk in voorkomen.

Wanneer u a la carte wilt eten met een gezelschap van 6 personen of meer, kunt u uit
maximaal 4 verschillende hoofdgerechten uw keuze maken.

Soep

Mosterdsoep met (of zonder) spekjes €  7,75
Soep van de week €  7,75

Voorgerechten

Rundercarpaccio, geserveerd met rucola, balsamicodressing, pijnboompitjes en oude kaas € 13,50
Herfstsalade, met blauwe kaas, vijgen, walnoten, bleekselderij,  vijgen-amnndelbroodkrullen, met een honing-mosterd dressing € 13,50
Gebakken gamba’s met een pittige knoflookroomsaus € 13,50
Rivierkreeftjeskroketjes, 3 kroketjes geserveerd met partjes grapefruit en een cointreau mayonaise € 13,50
Zachte kalfsragout, geserveerd in een waldcornbolletje € 13,50
Blini’s, warm, met geitenkaas en honing € 12,50
Plank vooraf, met bruchetta en stokbrood, taleggio, olijven, kruidenboter, chutney en ham/kaas bitterbal € 12,50

Hoofdgerechten

Hertenbiefstuk met een krachtige jus waarin pruimen en port € 27,50
Kippendijen met een pittige sesam-ketjap saus € 22,00
Kogelbiefstuk van het Black Angus rund geserveerd met pepersaus € 27,50
Wildstoof, hert, haas en zwijn, gestoofd met rode wijn, spek, ui, champignons, peperkoek en cranberries geserveerd met een stamppotje € 24,50
Varkenshaas  met champignon roomsaus of pepersaus € 23,50
Eendenborst filet met een kruidige sinaasappelsaus € 23,50
Schnitzel met champignon roomsaus of pepersaus € 23,00
Kalkoenfilet met een jus met blauwe bes en chocolade € 20,50
Vegetarische- en vis-gerechten staan op het krijtbordje. Is het niet je keus, vraag dan naar de alternatieven
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Vlaamse friet,
warme  groente en een salade

Nagerechten, ijscoupes en coffees

Triffle, bastogne crumble, rood fruit, romige topping en slagroom € 9,50
Vraag naar het regelmatig wisselende ‘Dessert van de Chef’
Een warme chocoladetaartje van pure chocolade, met een bol vanille- ijs, mango-passievruchtensaus en slagroom € 9,50
Griekse Yoghurt met walnoten en honing € 7,50
Warme Appelstrudel met vanille saus, een bolkaneelijs en slagroom (Bereidingstijd ca. 10minuten) € 10,50
Coupe noten karamel; walnotenijs, karamelijs, gekaramelliseerde noten, met karamelsaus en slagroom € 9,50
Dame blanche; 3 bolletjes vanille-roomijs met slagroom en warme chocoladesaus € 8,50
Coupe advocaat; 3 bolletjes vanille roomijs, slagroom, advocaat en chocolade krullen € 8,50
Kopje Cappuccino, cappuccino ijs, bastogne crumble, koffiesaus, slagroom en een cafe-noir koekje € 9,50
Kinderijsje; een bolletje vanille-ijs en aardbeienijs met slagroom en een leuke versiering € 4,25
Irish Coffee, met Ierse Whiskey € 8,50
French Coffee, met Grand Marnier  € 8,50
Jamaican Coffee, met Tia Maria € 8,50
Dokkummer kofje, met Berenburg  € 8,50
Mexican Coffee, met Kahlua € 8,50