Herberg Sellingen
Voor een voortreffelijk diner
Wij vragen u om ons te melden wanneer u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten.
Van de gerechten die wij serveren hebben wij informatie beschikbaar over de belangrijkste
allergene stoffen die er mogelijk in voorkomen.
Wanneer u a la carte wilt eten met een gezelschap van 6 personen of meer, kunt u uit
maximaal 4 verschillende hoofdgerechten uw keuze maken.
Soep
|
Mosterdsoep met (of zonder) spekjes |
€ 7,75 |
|
Soep van de week |
€ 7,75 |
Voorgerechten
|
Rundercarpaccio, geserveerd met rucola, balsamicodressing, pijnboompitjes en oude kaas |
€ 13,50 |
|
Voorjaarssalade, met verschillende slasoorten, gele biet, noten, mangochutney, bitterballen van geitenkaas en notendressing |
€ 13,50 |
|
Gebakken gamba’s met een pittige knoflookroomsaus |
€ 14,50 |
|
Carpaccio van gerookte ribeye, met nootjes, pittige cress en een frambozendressing |
€ 13,50 |
|
Rivierkreeftjescocktail, geserveerd met salade, grapefruit , een cointreau mayonaise en een rivierkreeftkroketje |
€ 14,50 |
|
Gebakken kastanjechampignons met bosuitjes en een dressing van ketjap en sesam, geserveerd in een papadum |
€ 10,50 |
|
|
|
|
Plank vooraf, met bruchetta en stokbrood, brie, olijven, kruidenboter, chutney en 2 ham/kaas bitterballen |
€ 12,50 |
Hoofdgerechten
|
Mixed Grill, rund, varken en kip met een pepersaus |
€ 24,50 |
|
Kippendijen met een pittige sesam-ketjap saus |
€ 22,00 |
|
Kogelbiefstuk van het Black Angus rund geserveerd met een rode portsaus en een bitterbal van draadjesvlees |
€ 29,50 |
|
Kalfsstoof, langzaam in rode wijn gegaarde kalfsrib met ui, peen en tomaat, geserveerd met rijst |
€22,50 |
|
Varkenshaas met een zachte mosterdsaus en crumble van uitgebakken pancetta |
€ 23,50 |
|
Eendenborst filet met een kruidige sinaasappelsaus |
€ 23,50 |
|
Schnitzel met gebakken spek en ui |
€ 23,00 |
|
Lamsfilet met een honing tijm jus |
€ 27,50 |
|
Vegetarische- en vis-gerechten staan op het krijtbordje. Is het niet je keus, vraag dan naar de alternatieven |
|
|
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Vlaamse friet,
warme groente en een salade |
|
Nagerechten, ijscoupes en coffees
|
Triffle a la tiramisu, krokante amandelkoekjes, Amaretto koffiemascarpone, cacao en een klein glaasje amaretto |
€ 11,50 |
|
Vraag naar het regelmatig wisselende ‘Dessert van de Chef’ |
|
|
Een warme chocoladetaartje van pure chocolade, met een bol vanille- ijs, mango-passievruchtensaus en slagroom |
€ 9,50 |
|
Griekse Yoghurt met walnoten en honing |
€ 7,50 |
|
Warme Appelstrudel met vanille saus, een bolkaneelijs en slagroom (Bereidingstijd ca. 10minuten) |
€ 10,50 |
|
Coupe noten karamel; walnotenijs, karamelijs, gekaramelliseerde noten, met karamelsaus en slagroom |
€ 9,50 |
|
Dame blanche; 3 bolletjes vanille-roomijs met slagroom en warme chocoladesaus |
€ 8,50 |
|
Coupe advocaat; 3 bolletjes vanille roomijs, slagroom, advocaat en chocolade krullen |
€ 8,50 |
|
Zoetzure citroen, citroen sorbetijs, lemon curd, mini scone, citroenroom, merengue en een klein glaasje limoncello |
€ 11,50 |
|
Kinderijsje; een bolletje vanille-ijs en aardbeienijs met slagroom en een leuke versiering |
€ 4,25 |
|
|
|
|
Irish Coffee, met Ierse Whiskey |
€ 8,50 |
|
French Coffee, met Grand Marnier |
€ 8,50 |
|
Jamaican Coffee, met Tia Maria |
€ 8,50 |
|
Dokkummer kofje, met Berenburg |
€ 8,50 |
|
Mexican Coffee, met Kahlua |
€ 8,50 |