Leuke en uitdagende groepsarrangementen

TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR DOOR CORONA.

Actief, creatief en inspirerend

Schilder workshop  onder leiding van Monique Blaak.

Op deze workshop maak je onder begeleiding een schilderij. Er wordt  stap voor stap gewerkt. Schilderervaring is dan ook niet nodig. In overleg met Monique kan er worden gekozen voor een bepaald thema. Er kan ook 1 groot schilderij gemaakt worden met het logo van het bedrijf als middelpunt.

Kosten in overleg met Monique Blaak, afhankelijk van wat deelnemers willen.

Yogaworkshop onder leiding van Mattie Luiijff

Yoga de Regenboog verzorgt yoga workshops bij ons op locatie. Bedrijven vinden het belangrijk hun werknemers te stimuleren om fit en gezond te blijven. Yoga is daar erg geschikt voor. Door yoga oefeningen word je je bewust van je lichaam en houding. Yoga maakt je spieren en gewrichten soepeler. Door yoga kan men makkelijker tot ontspanning komen, meer rust creëren.

Kosten € 75,00 per workshop.

Peddel  en Pedaal, Kanovaren over de Ruiten AA en fietsend terug naar Sellingen.

De bus brengt u naar het startpunt waar de kano’s klaar liggen in de Ruiten AA. U vaart naar het oude vestingstadje Bourtange, waar u de kano inlevert en er een fiets voor terugkrijgt. U fietst met de bijgeleverde routekaart terug naar Sellingen.

Mountainbiken door de bossen van Sellingen

De Mountainbikes staan voor u klaar, na een korte instructie krijgt u een route mee om de mooie omgeving van Sellingen te verkennen.